Tel./Fax : 0259.43.42.46 * 0742.477.118 contact@bisericaculuna.ro

Direcționați 2% din impozitul pe venitul datorat pe anul fiscal 2014 (declarația se depune până la data de 25 mai 2015) pentru zidirea noii Biserici cu Lună Oradea .  Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către oricare organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) dorește. Practic în acest fel dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit . Atenție, aceasta sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a bugetului de stat care este direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta ! Dacă doriți ca, prin direcționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariile din anul 2014, să sprijiniți Biserici cu Lună Oradea , completați și transmiteți, până la data de 25 mai 2015, doar unul din cele două documente de mai jos, în funcție de situația în care vă încadrați : [toggle title=”Declarația 230″]

  • listati la imprimantă, completați manual citind cu atenție instrucțiunile de completare . La punctul I, se completeaza datele dvs. de identificare ca si contribuabil (nume, prenume, adresa, telefon, cod numeric personal etc.)

Declarația 230 manual

  • download-ați declarația și puteți completa la calculator și apoi lista la imprimantă . La punctul I, se completeaza datele dvs. de identificare ca si contribuabil (nume, prenume, adresa, telefon, cod numeric personal etc.)

Declarația 230 calculator

  • cititi/download-ați explicațiile de completare .

Explicațiile pt completare Anul la care se face referire în declarație este 2014 , deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2014, conform fișei fiscale . Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit , va fi calculată de către organele fiscale, puteți lăsa căsuța necompletată . [/toggle] [toggle title=”Declarația 200″]

  • Dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc), download-ați si completati manual, (punctul III) citind cu atentie instructiunile de la final.

Declarația 200 Anul la care se face referire în declarație este 2014 , deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2014, conform fișei fiscale . Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit, va fi calculată de către organele fiscale, puteți lăsa căsuța necompletată . [/toggle] [dropcap_two] F [/dropcap_two] ormularul se completeaza în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil . Depuneți formularul la pangar-ul bisericii sau trimiteți-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Nu uitați să vă semnați, la rubrica “Semnătura contribuabil” . Atenție ….  formularul se poate folosi o singură dată pe an ! . Adresele Administrațiilor Finanțelor Publice le găsiti aici . Dacă doriți mai multe informații în legătură cu această procedură , vă rugăm să ne contactați la rubrica Contact de pe site-ul Bisericii sau telefonic .

↓